Visa eller ändra kund

Senast uppdaterad oktober 11, 2018
You are here:
< Tillbaka

Inledning

Gå till Kunder -> Alla kunder

Visa eller ändra kund

Markera kund i vyn över kunder och klicka sedan på Ändra kund i menyn.

Du får då upp samma dialogruta som när ny kund lades till, med skillnaden att uppgifter är ifyllda för den existerande kunden. Du kan i denna dialog se eller ändra registrerade uppgifter om kunden.