Visa eller ändra kontrakt

Senast uppdaterad maj 22, 2019
< Tillbaka

Visa eller ändra kontrakt

Gå till Kunder → Alla kunder i huvudmenyn.

Markera krysset vid kund i vyn över kunder och markera sedan kontraktet under vald kund.

Välj sedan på Ändra kontrakt i knappraden.

Grundinformation

Koppla till organisation

Koppla de organisationer som kontraktet tillhör. Som standard är kundens tillhörighet förvald.

Kontaktuppgifter

Fliken Kontaktuppgifter ger möjlighet att lägga till en eller flera kontaktpersoner, med olika kontaktkanaler såsom adress, e-post och telefon.

Om ingen kontakt finns i listan, så gör en sökning genom att skriva in epost, namn eller telefonnummer i sökfältet och klicka på Uppdatera.

Finns inte kontakten i sökresultatet så klicka på Lägg till kontakt.

Se beskrivning av kontaktboken https://avistatime.com/knowledge-base/kontaktboken/

Finns kontakten i listan, så klicka på Ändra kontakt, eller gör förändringar på den framsökta raden.

Bocka för kontakten om den ska visas som standard på denna flik över kontaktinformation.

Kontaktroll kan vara Huvudkontakt, Aviseringsmottagare och Webbenkätmottagare. Samma kontakt kan ha flera kontaktroller. Klicka på fältet för att välja kontaktroller.

Lokalregister

Välj fliken Lokalregister

Klicka sedan på knappen Välj Avistaplats, vilket kan vara en eller flera delar av ett lokalregister

Markera och Välj.

Metoder

Välj fliken Metoder

Markera t ex Hygien och INSTA, eller bara INSTA

Välj sedan Spara

Inställningar

Knappen Inställningar blir tillgänglig om kvalitetsmetoder tidigare valts för kontraktet.

På de flikar som kommer upp när man väljer Inställningar kan Accepterad Kvalitetsnivå (AQL), Kvalitetsnivåer, slumpinställningar definieras och Inspektionsinställningar göras.

Accepterad Kvalitetsnivå (AQL)

Ange vilken accepterad kvalitetsnivå som gäller för de olika profilerna. Vanligen A-F.

Kvalitetsnivåer

Ange kvalitetsnivåer eller acceptera standard. Profilnamn måste vara desamma som fär kund då dessa gäller vid import av lokalregister.

I övre högra hörnet av formuläret syns varifrån inställningarna kommer, om de är ärvda från en högre enhet i organisationen eller om de är lokala inställningar.

Slumpinställningar och inspektionsinställningar

Spara

Ändringar

Fliken Ändringar visar de senaste ändringarna som gjorts för kontraktet.