Visa eller ändra kontrakt

Senast uppdaterad september 14, 2018
< Tillbaka

Visa eller ändra kontrakt

Gå till KunderAlla kunder i huvudmenyn.

Markera krysset vid kund i vyn över kunder och markera sedan kontraktet. Välj sedan på Ändra kontrakt i menyn.

Grundinformation

Koppla till organisation

Koppla de organisationer som kontraktet tillhör. Som standard är kundens tillhörighet förvald

Kontaktuppgifter

Fliken Kontaktuppgifter ger möjlighet att lägga till en eller flera kontaktpersoner, med olika kontaktkanaler såsom adress, e-post och telefon.

Om ingen kontakt finns i listan, så gör en sökning genom att skriva in epost, namn eller telefonnummer i sökfältet och klicka på Uppdatera.

Finns inte kontakten i sökresultatet så klicka på Lägg till kontakt.

Se beskrivning av kontaktboken https://avistatime.com/knowledge-base/kontaktboken/

Finns kontakten i listan, så klicka på Ändra kontakt, eller gör förändringar på den framsökta raden.

Bocka för kontakten om den ska visas som standard på denna flik över kontaktinformation.

Kontaktroll kan vara Huvudkontakt, Aviseringsmottagare och webbenkätmottagare. Samma kontakt kan ha flera kontaktroller. Klicka på fältet för att välja kontaktroller.

OBS! Mobilnummer måste anges med plustecken och landsnummer och första siffran i telefonnumret ska tas bort. Exempelvis 070 123 45 67 anges som +46701234567.

Det är bara mobilnummer som behöver ha det formatet då de är de enda som går att använda för aviseringar.

Metoder

Markera Hygien och INSTA, eller bara INSTA

Klicka sedan på Välj Avistaplats, vilket kan vara en eller flera delar av ett lokalregister

Välj sedan Spara

Inställningar

Knappen Inställningar blir tillgänglig om kvalitetsmetoder tidigare valts för kontraktet.

På de flikar som kommer upp när man väljer Inställningar kan Accepterad Kvalitetsnivå (AQL), Kvalitetsnivåer, slumpinställningar definieras och Inspektionsinställningar göras.

Accepterad Kvalitetsnivå (AQL)

Ange vilken accepterad kvalitetsnivå som gäller för de olika profilerna. Vanligen A-F.

Kvalitetsnivåer

Ange kvalitetsnivåer eller acceptera standard. Profilnamn måste vara desamma som fär kund då dessa gäller vid import av lokalregister.

I övre högra härnet av formuläret syns varifrån inställningarna kommer, om de är ärvda från en högre enhet i organisationen eller om de är lokala inställningar.

Slumpinställningar och inspektionsinställningar