Ta bort kontrakt

Senast uppdaterad augusti 07, 2018
You are here:
< Tillbaka

Ta bort kontrakt

Välj Kunder i huvudmenyn, om detta inte redan är gjort.

Klicka på krysset vid kunden i vyn över kunder och markera sedan kontraktet. Välj sedan Ta bort kontrakt i menyn. Du ombeds då att bekräfta borttaget.

Om kontraktet inte kopplats till några order så kan det tas bort. I annat fall får du ett felmeddelande och ombeds att istället inaktivera det.

Inaktivera i sådana fall kontraktet genom att först välja Ändra kontrakt och sedan ändra slutdatum för dess giltighet till dagens datum.

Välj sedan att Spara.