Rapporter på Min sida

Senast uppdaterad oktober 17, 2019

Inledning

Min sida innehåller genvägar till rapporter. Dessa skapar du själv, enligt instruktion nedan. Urvalet av data är baserat på valda sökkriterier och filtreringar när genvägen skapades.

En rapport kan visa en relativ tidsperiod såsom aktuell vecka, föregående månad etc. Den kan också visa en specifik tidsperiod om denna valts med Anpassad tidsperiod.

Symbolen på genvägen visar om genvägen leder till en graf eller en tabell med data. Klicka på genvägen för att direkt komma till den data som den motsvarar.

Skapa och redigera genvägar

När rapport skall visas för En organisation/Kund

1. Välj period, t ex vecka, månad, kvartal rullgardinsmenyn
  2. Avmarkera alla Organisationer
  3. Tryck på Hämta för att ladda ner data

Tryck på Spara Rapport i nedre delen delen av fönstret för en tabell, eller tryck på Spara rapport upp till höger för ett diagram.

1. Skriv in Namn rapport
  2. Välj Delad
  3. Välj Organisation
  4. Dela med underorg.  (Bocka för denna)
  5. Tryck på Spara

När rapport skall visas för alla organisation/Kund

1. Välj period, t ex vecka, månad, kvartal rullgardinsmenyn
  2. Avmarkera alla Organisationer
  3. Tryck på Hämta för att ladda ner data

Tryck på Spara Rapport i nedre delen delen av fönstret för en tabell, eller tryck på Spara rapport upp till höger för ett diagram.

1. Skriv in Namn rapport
  2. Välj Delad
  3. Välj Organisation
  4. Dela med underorg.  (Bocka för denna)
  5. Spara aktuell användares behörigheter. (Bocka för denna)
  6. Tryck på Spara

Pivot

Även genvägar till urval i Pivot-datatabeller går att spara på Min sida.

Se rapportlista

Genom att klicka på knappen Rapportlista ser du alla genvägar som finns upplagda i en lista. Knappen finns längst ner till vänster i fönstret på tabellerna, och längst upp till höger för diagrammen.