Rapporten Händelseuppföljning

Senast uppdaterad april 24, 2019

Inledning

Rapporten används både för Händelserapportering (Incidenter) och för att följa förändringar i nyckelinnehav.

Välj tidsperiod och klicka på Ladda ner.

Händelser

Rapporterade händelser

Denna rapport kan användas för att visa händelser som rapporterats, eventuellt samtidigt med att något oplanerat uppdrag utförts.

Foton tagna vid händelser

Markera Foton i knappraden om du vill se foton som tagits vid händelser. Genom att högerklicka på dem så kan du ladda ner dem till datorn.

Nycklar

Nyckelinnehav

Rapporten kan även visa byten av nyckelinnehav mellan användare, och därmed ge möjlighet att följa vem som har eller har haft hand om nycklar.

Nyckelnr

Nyckelnummer visas i tabellen om det finns registrerat.

Övrigt

Du kan även ändra, ta bort och skriva ut en markerad händelse

Ta bort händelse/Förändrat nyckelinnehav

Markera rad med den händelse du vill ta bort och klicka sedan på Ta bort (Soptunnan)

Observera att för att nollställa nyckelinnehav måste du ta bort ALLA nyckelövertaganden som registrerats under den tid ni har använt funktionen.