Rapporten Händelseuppföljning

Senast uppdaterad augusti 10, 2018

Inledning

Raporten används både för Händelserapportering (Incidenter) och för att följa nyckelinnehav.

Välj tidsperiod och klicka på Ladda ner.

Händelser

Denna rapport kan användas för att visa händelser som rapporterats, eventuellt samtidigt med att något oplanerat uppdrag utförts.

Markera Foton i knappraden om du vill se eventulla foton som tagits vid händelser. Genom att högerklicka på dem så kan du ladda ner dem till datorn.

Nyckelinnehav

Rapporten kan även visa byten av nyckelinnehav mellan användare, och därmed ge möjlighet att följa vem som har eller har haft hand om nycklar.

Nyckelnummer visasi tabellen om det finns registrerat.

Du kan även ändra ta bort och skriva ut