Rapporten Aviseringsuppföljning

Senast uppdaterad augusti 24, 2018

Inledning

Du kan i denna funktion se information om aviseringar som skickats till olika mottagare under en tidsperiod.

Gå till Rapporter -> Aviseringsuppföljning i menyn.

Se information om aviseringar för vald period

Välj tidsperiod i rullgardinsmenyn till vänster och klicka på knappen Hämta.

Du kan se när aviseringen skickades, organisation, meddelandets rubrik, affärsobjekt, regel för aviseringen, om det skickades som email eller SMS, samt vem som var mottagare.

Uppdatera

Du kan uppdatera listan för att se eventuella fänrdringar med hjälp av knappen Uppdatera.

Exportera

Klicka på knappen Exportera för att exportera framsökt information till en fil i Excel-format som du kan spara på datorn.

Skriv ut tabell

Klicka på knappen Skriv ut tabell för att skriva ut framsökt information.