Planerade arbetstider

< Tillbaka

Skriv ut arbetstider från Användare

Gå till Användare -> Arbetspassuppföljning

Detta val ger möjlighet att skriva ut en eller flera användares planerade arbetstider under en tidsperiod. Markera användare och välj Skriv ut i menyn.

Välj användare eller organisationsenhet, och övriga kriterier och klicka på Skriv ut.

Utskrift sker till en flik i webbläsaren.

Högerklicka på fliken och välj att Skriva ut med skrivare.

Skriv ut arbetstider från Skiftschema

Gå till Planering -> Skiftscheman

Markera schema och klicka på knappen Personal.

Klicka sedan på knappen Skriv ut.

Du får då möjlighet att välja med eller utan vakanser, vilka dagar du vill ha utskriven, tidsperiod mm.

Utskriften kan se ut så här på skärmen:

Högerklicka med musen på sidan och välj Skriv ut för att skriva ut med skriva.