Mobila appens behörigheter

Senast uppdaterad december 19, 2018

Inledning

Vid nedladdning av Avistas app, liksom vid första användningen av vissa funktioner tillfrågas du om du tillåter appen åtkomst. Du kan i efterhand ändra dina val.

Android

Nedanstående exempel visar hur man på Android gör. Exakt hur det ser ut kan variera för olika versioner av Android.

Telefoninställningar

Gå till telefonens Inställningar -> Appar och aviseringar

Välj App

Välj Avista Time 5 om du laddat ner appen  från Google Play.

Välj Avista TIme om du laddat ner appen från någon av våra egna nedladdningssidor.

Info om appen

Här ser du bland annat appens behörigheter.

Ändra behörigheter

Nudda Behörigheter för att ändra.

De i exemplet aktiverade behörigheterna rekommenderas om du använder appens funktioner fullt ut.

iOS

Gå till appen Inställinngar.

Skrolla ner till Avista TIme i vänster kolumn. Nudda  Avista TIme

I den högra kolumnen ser du vilka inställningar som finns för appens behörigheter.

Du kan ändra behörigheterna där. Kamera och platsinformation är de alternativ som finns.