Medarbetare i tjänst

Inledning

Peka på Medarbetare i tjänst

Du får i denna funktion upp en lista med inloggade Medarbetare som tillhör

• samma organisationsenhet som du
  • överordnade organisationsenheter
  • underordnade organisationsenheter

Medarbetare i tjänst visar det senaste man gjort av

• Logga in
  • Starta uppdrag
  • Avsluta uppdrag

Om man först loggar in, startar uppdrag, loggar ut och loggar in igen så är det senaste inloggningen som visas även om det finns ett pågående uppdrag. Först när man avslutar uppdraget syns det fram till dess att man loggar ut.

OBS! Påbörjade eller avslutade arbetspass syns inte i Medarbetare i tjänst.

Information om medarbetare i tjänst

1. I detta exempel är en medarbetare, Patrik Kvist, inloggad. Ingen leverans startad.

2. I detta exempel har Patrik Kvist slutat en leverans till Olles fixarverkstad, och Gustav Kvist har startat en leverans hos Butiken på Breda gatan 3.

Ring till medarbetare

Peka på raden med den medarbetares namn som du vill ringa till.

Appen ringer då upp den telefon som din medarbetare använder eller senast använde.

Om appen efter installationen inte tidigare använts för att ringa med så får du först upp en fråga om du tillåter det. Det är en funktion i Android som ställer frågan.