Logga in som en annan användare

Senast uppdaterad juni 19, 2019
< Tillbaka

Logga in som en annan användare

Det är nu möjligt för den med särskild behörighet att i webbgränssnittet logga in som en annan användare, dels med webbkontots behörigheter och dels mobila appens behörigheter. Detta för att enkelt kunna se vad användaren ser.

Gå till Användare -> Alla användare

Bredvid användarens namn finns två knappar. En för att logga in på en emulator for mobilen, och en för att logga in på webben som den valda användaren.

På så vis kan ansvarig inom företaget lätt ta reda på hur en medarbetare upplever sin inloggning och se vilka behörigheter denne i praktiken har.

Nackdelen är att den nya inloggningen tar över din inloggning i webbläsarens fönster.  Om du vill undvika det så logga istället in i ett privat fönster enligt nedanstående beskrivning.

Privat fönster

Om du vill behålla din egen inloggning i befintlig t fönster så kan du logga in som medarbetaren i ett privat fönster.

Det gör du genom att högerklicka på någon av knapparna och välja Öppna länk i privat fönster