Installation av Kiosk på mobilen

Senast uppdaterad August 07, 2018
< Tillbaka

Installera appen

Android

Installera från adressen a5.avistatime.com/mobile/app/ om du har en Android-telefon eller surfplatta.

iOS

Ladda i annat fal ner Avista Time från appStore om du har en iOS-enhet. Sök efter Avista Time 5 för att hitta aktuell app.

Logga in

Logga in med Kioskens användarnamn och lösemord för den aktuella kiosk-terminalen.

Välj grundinställningar för Kioskportalen

Välj Avistaplats som plattan ska vara knuten till

Välj tjänsten Närvaro och klicka därefter på Klar.

(Det skulle också kunna vara Checkin-Checkout eller Händelserapportering istället för Närvaro)

Du kommer nu till vyn med registrerad närvaro.

Det är denna vy som du automatiskt kommer till nästa gång du startar appen.

Inställningar för närvaron bör ha gjorts av den som skapade inloggningskontot. Det inbegriper bl a vilka organisationer och roller vars registreringar ska kunna ses.