Hämta och installera appen (Android)

Senast uppdaterad oktober 05, 2018
< Tillbaka

Hämta och installera appen

Hämta senaste versionen på Googles Play Butik

För att kunna ladda ner appen måste du ha ett Google-konto och vara inloggad på det kontot.

Starta Play Butik

Gå till Program i mobilern och starta appen Play Butik.

Sök efter AvistaTime 5

Skriv in AvistaTime 5 i säkfältet och peka på retur.

Installera

Peka på INSTALLERA

Öppna

Peka på ÖPPNA för att starta appen.

Tillåt platsuppgifter

Tillåter du platsuppgifter så kan de användas för GPS-positionering

Ange telefonnummer för mobilen

Telefonnumret används för att kunna nå dig med meddelanden, för aviseringar och i funktionen Medarbetare i tjänst om du har tillgång till den.

Logga in

Ange användarnamn och lösenord och peka på Logga in.

Klart att använda

——————————————————————————————–

Hämta senaste produktionsappen

Du kan ladda ner den allra senaste uppdateringen på en av våra egna sidor.

Starta webbläsaren

Gå till denna URL (adress) i webbläsaren:

a5.avistatime.com/mobile/app/

Ladda ner

Peka på raden med AvistaTime för att ladda ner.

Ta den senaste om det finns flera versioner

Öppna

Om du får en fråga om att tillåta nedladdning från osäker källa, så tillåt det. När nedladdningen är klar Ser du texten Öpna. Peka på Öppna.

Installera

Peka på Installera

Öppna

Öppna den installerade appen genom att peka på Öppna, eller gör det senare via telefonens Program

Tillåt

Skriv in ditt telefonnummer

Skriv in ditt telefonnummer och peka på OK.

Det är detta telefonnummer som syns i Medarbetare i tjänst, och som SMS går till vid aviseringar där du är vald som mottagare.

Klar

Nu kan appen användas.