Avistameddelanden

Inledning

Gå till Inställningar Avistameddelanden för att komma till denna funktion.

Du kommer då till ett formulär som ser ut så här:

Välj mottagare.

Du kan välja alla användare eller en specifik användare.

Välj destination

Välj om meddelandet ska visas på webben, i mobilen eller både och.

Välj start- och slutdatum

Välj under vilken tidsperiod som meddelandet ska visas för valda mottagare.

Ta bort meddelande

Om du vill ta bort ett meddelande så markerar du det och klickar på knappen Ta bort.

Skriv meddelande

Skriv ett nytt meddelande eller kopiera ett tidigare meddelande.

Skriv ditt meddelande i det stora meddelandefältet.

Kopiera meddelande

Du kan dubbelklicka på ett tidigare meddelande i listan till höger. Det meddelandet kopieras då över till textfältet till vänster och kan redigeras om du så vill innan det skickas.

Skicka meddelande

Klicka på knappen Skicka.under meddelandefältet.

Du får en bekräftelse på att meddelandet skickats eller ej.

Mottagna meddelanden

Mottagarna får meddelanden vid nästa inloggning.

En mottagare kan när denne får meddelandet välja att inte få meddelandet vid fler inloggningar genom att det inte ska visas igen.