Ändra planerade uppdrag

Senast uppdaterad juni 19, 2019

Inledning

I Uppdragsrapporten är det från 18:e juni 2019 möjligt att ändra flera uppdrag vid ett och samma tillfälle. Det kan t ex användas för att flytta en grupp uppdrag till en annan schemarad på ett enkelt sätt.

Ändra en grupp med uppdrag

Gå till Rapporter -> Uppdrag

Sök ut och markera uppdragen du vill ändra

Sök ut vilka planerade uppdrag du vill ändra genom att filtrera på datum, kund, schema eller något annat gemensamt.

Markera ett eller flera uppdrag. För att markera flera av de utsökta uppdragen så klickar du på första uppdraget, håller ner shift-tangenten och klickar på sista uppdraget.

Ändra egenskaper för den markerade gruppen

Klicka på knappen Ändra planerade uppdrag

Du kan

• Ändra leveransdatum
  • Ändra starttid
  • Ändra varaktighet
  • Ändra schemarad
  • Ställa in uppdrag
  • Aktivera uppdrag

Observera att ändringen gäller ALLA markerade uppdrag.