Alternativa organisationer vid inloggning

Senast uppdaterad april 09, 2019
< Tillbaka

Alternativa organisationer vid inloggning

Om man tillhör fler än en organisation så måste man vid inloggning välja organisation att logga in mot.

Om en användare som i exemplet nedan tillhör organisationerna

• Övrigt
  • South
  • Main organization

så måste hen vid inloggningen välja mellan dem. Det påverkar vilken roll hen har.

Inloggning på mobil

Det kan då se ut så här i telefonen. Användaren väljer organisation genom att nudda på den på skärmen.

Inloggning på webben

Vid inloggning på webben får användaren välja organisation från en rullgardinsmeny

Klicka på ett alternativ med muspekaren

Klicka sedan på knappen Logga in

Begränsad vy och synkronisering

Vad användaren ser begränsas till den valda organisationen, och det är bara data som berör den organisationen som laddas ner vid synkronisering av data.