Aktiviteter

Senast uppdaterad november 29, 2018

Inledning

Det finns många olika aktiviteter.

Gå till Inställningar -> Aktiviteter

Du ser då en tabell med existerande aktiviteter på ert konto.

Observera att många kolumner kan ses genom att skrolla till höger med skroll-listen längst ned.

Skapa aktivitet

Klicka på knappen + Aktivitet för att skapa ny aktivitet.

Se särskilda guider för var och en av aktiviteterna

Vilka aktiviteter som finns att välja bland i rullgardinsmenyn beror på dina behörigheter.

Ändra/Visa aktivitet

Markera aktivitet i listan med aktiviteter och klicka på knappen Ändra aktivitet.

Du får upp samma formulär som när du skapade aktiviteten, och kan göra ändringar och spara dem.

Ta bort aktivitet

Markera aktivitet i listan med aktiviteter genom att bocka för den i vänster ytterkant och klicka på knappen med en soptunna. Exempelvis:

Du ombeds då att bekräfta borttaget

Om aktiviteten används så går den inte ta bort.